USA:n asuntokaupasta ja -rakentamisesta ilouutisia

Flag

Hyvät uutiset Yhdysvaltain asuntomarkkinoilta jatkuvat. Vanhojen asuntojen myynti vauhdittui lokakuussa. Myös yhdysvaltalaisten asuntorakentajien luottamus on kohentunut.

Sosiaaliset verkostot

social_logo

PARHAAN PALVELUN PUOLESTA


Tervetuloa tutustumaan asunnon ostajalle ja myyjälle tarjoamiimme palveluihin. Takaamme parhaan hinnan ja palvelun tunnistamalla yksilöllisen tilanteesi ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun. Tavoitteenamme on tyytyväiset asiakkaat jotka suosittelevat meitä ystävilleen. Tutkimusten mukaan olemme siinä onnistuneet.MITEN HALUAISIT ASUA?


Kerro meille toiveesi ja tarpeesi uuden asunnon suhteen, niin voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Meiltä löytyy tietotaitoa ensiasunnon ostajan tarpeista aina räätälöityihin sijoitus- ja vuokrauspalveluihin.

 

OIKEA RATKAISU TARPEISIISI

Omakotitalo, keskustayksiö, maalaistalo, arvoasunto tai uniikki kohde. Jokainen asunto ja toimeksianto on erilainen.Onnistuneen myynnin lähtökohtana onkin aina asiakkaan yksilöllisen tilanteen ja tarpeen tunnistaminen.Tähän tarpeeseen olemme kehittäneet monipuoliset palveluratkaisumme, joista juuri sinun tarpeisiisi ja asunnollesi räätälöidyn, oikean ratkaisun löytäminen on helppoa.

 

OIKEA AJOITUS

Uuden asunnon hankinta kannattaa sovittaa oman asunnon myynnin kanssa niin, ettei synny ylimääräisiä kustannuksia ja että kaikki sujuu mahdollisimman vaivattomasti. Käytä rohkeasti apuna osaamistamme, sillä me tiedämme mitkä asiat pitää ottaa huomioon.

 

YHTEISMYYNTI

Highlight Realtillä on yhteismyynti kaikkien myynnissä olevien kohteiden kanssa. Tästa johtuen toimintatapamme takaa sinulle Floridan laajimman verkoston asuntomarkkinoilla.

 

OMA VÄLITTÄJA HUOLEHTII SINUSTA ALUSTA LOPPUUN

 

 

Copyright 2011 Maarit Forsbom Realtor & Realestate Consultant. Kaikki oikeudet pidätetään. Webdesign by: Ntreegdesigns.com - Login